Gå til hovedindhold

FORSKELLEN PÅ DUX

Derfor har du brug for en DUX-seng

DUX eller ikke DUX? Det er spørgsmålet. Forskning har vist, at DUX-senge fungerer bedre end almindelige senge. Efter 90 års løbende udvikling tilbyder vi dig en sund og behagelig søvn med innovativ teknologi og bæredygtige løsninger. Med DUX investerer du i erfaring og høj kvalitet.

Innovation med henblik på komfort

Vi baserer vores designfilosofi på innovation. DUX-sengen støtter din krops kritiske områder og giver dig en mere behagelig og dybere nattesøvn. Vores unikke design gør det muligt for sengen at ånde, hvilket giver den ventilation, der er nødvendig for korrekt hygiejne, samtidig med at kropsvarmen bevæger sig frem og tilbage.

DUX' innovation

DUX' komponentstrategi

UDSKIFT, FORNY, RENOVER

DUX-sengen består af komponenter, der kan tilpasses. Hver komponent kan udskiftes, og nogle kan endda opgraderes. Vores topmadras er ikke fastgjort til sengen, hvilket giver større fleksibilitet. Toppen af madrassen lynes op, så der er adgang til Pascal-støttesystemet, der kan tilpasses, og de dobbelte fjederfødder fungerer uafhængigt af hinanden. Resultatet er en seng, der ikke kun kan renoveres, når den viser tegn på slid, men som også kan forbedres med lanceringen af nyt tilbehør og teknologiske innovationer.

Innovative fjedre

Sengen, der ånder

En vigtig og overset fordel ved et fjedersystem er, at sengen i bund og grund er hul. Dette er med til at generere luftgennemstrømning ved hjælp af brugerens bevægelser. Den gennemstrømmende luft kan ikke blot føre kropsvarme væk fra madrassen, men kan også generere det niveau af ventilation, der er nødvendigt for at hjælpe med at bekæmpe lugt, bakterier og skimmelsvamp.

Tag højde for dine forskelle med vores supportsystem, der kan tilpasses

En seng, der passer perfekt til dig, er måske ikke den bedste løsning til din bedre halvdel. For DUX er komfort lig med kompromisløshed. Vores unikke Pascal-støttesystem, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at tilpasse din side af sengen – alt sammen for at sikre velvære for jer begge, uanset forskellen.

Se Pascal-systemet

Bæredygtighed, kvalitet og lang holdbarhed

Vi er besat af lang holdbarhed. Med materialer af høj kvalitet – giftfri og OEKO TEX 100-standardcertificeret – bygger vi senge, der holder i generationer. Vores innovative komponentdesign giver dig mulighed for at ændre og opgradere din seng. Når du vælger en DUX-seng, træffer du det miljømæssigt ansvarlige valg.

Vær bæredygtig med DUX

Mere end bare en seng

DUX er mere end bare en seng. Den er en vej til velvære. DUX-sengen handler om dyb søvn. Det er det eneste tidspunkt, hvor din krop kan reparere, genopbygge og restituere sig selv.

DUX 6006 Inspiration Xupport

Find en butik

Mærk forskellen

Der findes ikke nogen bedre måde at opleve det hele på end at prøve det i virkeligheden. Bring enhver tvivl til ro. Find den nærmeste butik, og mærk selv, hvordan den føles.

Find butik

Læsning i sengen

Bliv velinformeret, inden du sover