Gå til hovedindhold

Møbler

Domus Steel

Et enkelt, stilrent og moderne design, der passer til enhver indretning.

Domus Steel

En klassisk lænestol, der passer ind i en moderne, personlig eller professionel indretning.

Domus steel sort elmo soft 43054
Domus steel sort elmo soft 43054
Domus steel sort elmo soft 43054
Domus steel sort elmo soft 43054

Funktioner

  • Fås i stof eller læder
  • Sort stålstel med flettede stropper i læder
  • Hynder fyldt med koldskum

Beskrivelse

Domus Steel-stolen har et stel i sortlakeret stål. Hynderne fås i læder eller stof og hviler på et klassisk fletværk af garvet læder. Hynderne er lavet af koldhærdet skum for at give langvarig komfort og ydeevne. Modellen har en ryg med metallameller og ingen armlæn. Stolens beskedne størrelse gør den nem at placere i ethvert rum. Domus-stolen fik nyt liv i 2020 af Norm Architects som en del af DUX Domus-kollektionen. Den fik igen plads i sortimentet, efter DUX og Norm Architects gennemgik arkivet med gamle klassikere under et tidligere samarbejdsprojekt. Domus-kollektionen omfatter også den relancerede Domus-stol i træ med matchende skammel og Domus-bordet.

Dimensioner

Bredde Dybde Højde
58cm 68cm 65cm

Lænestole

Tilpas

Polstringen på DUX' lænestole fås i et udvalg af DUX-stoffer og -læder, og der anvendes kun materialer af høj kvalitet i forskellige prisklasser. DUX udvælger stof og læder baseret på kvalitet, holdbarhed, modstandsdygtighed over for pilling og slid, lysægthed og bæredygtighed.

Find en butik

Flere lænestole

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Moderne design

Norm Architects

Vores samarbejde med Norm Architects startede under Stockholm Fashion Week 2019. Ved at hente inspiration fra traditioner og normer og den konstante forandring inden for arkitektur og æstetik formår de at afbalancere moderne design med tidløshed.

Læs mere

Flere møbler