Gå til hovedindhold

Om os

DUX, den svenske arv

Fire generationer, mere end 90 år, mere end 30 lande og mere end 300 butikker. Vi er en familievirksomhed, der producerer en af de mest teknologisk avancerede senge på markedet. Vores store fokus på komfort, lang levetid, kvalitet og innovation har hjulpet os til at skabe senge, der giver en bedre søvn.

Der var engang i Sverige

Det hele startede i 1926 i Malmø, hvor Efraim Ljung lancerede sin første produktion af springmadrasser i Sverige. Fire Ljung-generationer senere er DUX blevet et globalt brand med åbning af 88 butikker verden over. Det fineste håndværk, enkle design og materialer af høj kvalitet er blevet værdsat på amerikansk jord siden 1977. I slutningen af 1990'erne havde DUX' gode ry bredt sig over hele Europa og vundet briternes hjerter. På trods af den betydelige vækst er vi stadig en familievirksomhed, der er stolt af vores rødder og tradition. Besøg en af vores butikker, der findes i mere end 30 lande.

Find den nærmeste butik Læs mere om DUX-arven

Forskellen på DUX

DUX er mere end bare en seng. Den er en vej til velvære. Opbygningen af vores produkter udvikler sig gennem årene. Vi forfiner, forbedrer og fornyr løbende vores signaturteknologi baseret på fjedre med stor trækstyrke. Vores senge er konstrueret med en ramme i hårdt træ, der kan bruges med mange forskellige ben. Nogle af vores senge har justerbar lændestøtte, der opfylder dine specifikke behov. Vi bestræber os på at give dig den bedste oplevelse, hvile og lindring.

Oplev vores sengekollektion

Jetson-stolen

Ikonisk moderne urbant design

DUX introducerede Jetson-stolen i Nordiska Galleriet i Stockholm i 1969. Det tog tre år for Bruno Mathsson, grundlæggeren af moderne svensk design, at færdiggøre dette verdenskendte møbel. Den perfekte fusion af traditionelt svensk håndværk og modernisme blev en succes med det samme. Mathsson havde en enestående sans for enkelhed, skønhed ned til mindste detalje og et formsprog med fokus på komfort og elegance.

Jetson-stolen har et skålformet sæde, ergonomisk designet høj ryg med en hovedpude samt en drejefod i krom med en unik selvreturnerende mekanisme.

Se vores møbelkollektion.