Gå til hovedindhold

DUX til professionelle

Bliv vores partner

Vi har rådgivet nogle af verdens mest prestigefyldte hoteller om betydningen af en god nattesøvn. Vi ønsker at opbygge relationer til nye forretningspartnere såsom hoteller, forhandlere og indretningsarkitekter samt sprede budskabet om innovative DUX-løsninger gennem vores samarbejde med medierne.

Bliv forhandler

DUX-senge har bevist deres værdi gennem årtier. Vores produkter er blandt de mest innovative på markedet med materialer af højeste kvalitet. Eftersom flere og flere kunder investerer i deres sundhed og komfort, ser vi et voksende markedsområde i fremtiden. Tag med vores svenske brand på denne rejse!

Få mere at vide, eller book et møde Oplev vores sengekollektion

BLIV HOTELPARTNER

Over 150 af verdens mest luksuriøse hoteller har sat sin lid til DUX-sengenes høje kvalitet. Se, hvilke hoteller der tilbyder en god nattesøvn med DUX. Kontakt os, hvis du ønsker at være med på listen.

Oplev vores hotelpartnere Kontakt os for at høre mere

Design med DUX

Vi har en lang tradition for at samarbejde med dygtige designere. Det hele startede med den berømte Bruno Mathsson, som havde den største indflydelse på moderne svensk møbeldesign nogensinde. Takket være dette samarbejde har vi skabt flere tidløse designklassikere, som vi stadig producerer, f.eks. Jetson-lænestolen. Vi tror på partnerskaber med designerne, og derfor samarbejder vi med flere partnere som Claesson Koivisto Rune og Norm Architects.

Vores kollektion Kontakt os

DUX er Sveriges fineste møbelbrand nogensinde og har en international anerkendelse, der ellers kun er forbeholdt en håndfuld af de bedste italienske brands.

Mårten Claesson, Eero Koivisto og Ola Rune

Nyheder

Hvis du har brug for flere oplysninger eller for at tale med vores repræsentanter, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående link. I vores officielle DUX-presserum tilbyder vi pressemeddelelser, blogindlæg og mediemateriale.

Pressekontakt Presserum