Gå til hovedindhold

Jubilerende Ritzy lancerer to nye møbler

Ritzy fylder 20 år og er allerede en moderne designklassiker. Formsproget er lige så skandinavisk enkelt, som det er elegant og selvsikkert.

Nu lancerer vi Ritzy 2-personers sofa og lænestol i samme design og høje kvalitet i materialevalg og detaljer. Det betyder, at de, ligesom den 3-personers sofa, forbedrer den plads, hvor de står, samtidig med at møblerne er en investering, der holder over tid.

Med tre forskellige møbler i samme kollektion er det let at finde en optimal og fleksibel møblering uanset rummet. Desuden er møblerne lige så omhyggeligt designet på bagsiden som på forsiden, hvilket betyder, at de er visuelt attraktive, også når de placeres frit ude på et gulv. Det er ikke længere uhøfligt at vende ryggen til.

Find forhandler

Farvevariationer

Vores tre Ritzy-modeller fås i to typer læder, Elmo Soft og Naturale, samt fire forskellige nuancer – Ash, Perle, Camel og Black.

Ritzy 3-personers sofa

Ritzy 2-personers sofa

Ritzy lænestol

Mere om Ritzy

Allerede i dag kan du læse mere om vores 20-årige Ritzy, 3-personers sofa. En elegant og komfortabel sofa, perfekt til hjemmet eller kontoret. Ritzys smukt designede ryglæn fortjener at være en del af rummet i stedet for at blive skjult mod væggen.

I løbet af vinteren vil vi løbende opdatere hjemmesiden med vores nye modeller, dvs. 2-personers sofaen og lænestolen. En rigtig god grund til at vende tilbage!

Mere om Ritzy 3-personers sofa Find forhandler