Gå til hovedindhold

Miljømæssig tilgang

DUX er bæredygtig

Vores produkter er fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Sammen med det innovative design sikrer den, at DUX-sengene holder længe. DUX' ambition er at producere de mest bæredygtige og naturlige senge på markedet.

Vi vælger ansvarligt

DUX-sengens innovative design består af komponenter, der kan tilpasses. De kan udskiftes, og nogle kan endda opgraderes. Idéen bag det fornybare design er, at DUX-sengen kan være den sidste seng, du nogensinde får brug for. Materialer af højeste kvalitet kombineret med 95 års svensk håndværk har resulteret i en seng, der er skabt til at holde. Kort sagt, jo længere tid den holder, jo færre senge ender på lossepladsen.

OEKO-TEX® STANDARD 100-CERTIFIKAT

Vi er de stolte modtagere af Oeko-Tex 100-certifikatet. Oeko-Tex Standard 100 er et uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstilråvarer, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Certifikatet bekræfter, at vores senge opfylder strenge humanøkologiske krav og er helt fri for usunde eller skadelige kemikalier.

Mere om OEKO-TEX-metoden

Højtydende materialer

Integriteten bag enhver DUX-seng starter med materialerne. Vi tror på høj ydeevne og lang levetid.

Langsomt voksende svensk fyrretræ

Bunden er fremstillet af træ, der er fældet i Nordsverige, hvor iskolde vintre giver langsomt voksende fyrretræer med en suveræn styrke.

Svensk stål med stor trækstyrke

Stærkt svensk stål er rygraden i enhver DUX-seng. Det unikke design med kontinuerlige spiralfjedre kombineret med det fineste stål sætter os i stand til at fremstille en af de mindste, tyndeste og mest dynamiske fjedre på markedet.

Bomuld med højt trådantal

Vores senge er beklædt med bomuld med højt trådantal, et stærkt stof. Resultatet er et madraslærred, der ikke kun er ekstremt blødt, men også utroligt holdbart.

Hevea-latexblanding

Latexen, der anvendes i DUX' senge, er et naturprodukt, der er høstet fra hevea- eller gummitræet. Latexen i vores topmadrasser giver længere levetid og formende støtte af hver centimeter af kroppen.

Som en fjerde generations familieejet virksomhed er vores eneste ansvar over for vores kunder, vores produkters kvalitet og holdbarhed og vores planets sundhed. Det ligger i vores natur

Mærk forskellen

Der er ingen bedre måde at opleve DUX-sengen på, end at prøve den i virkeligheden. Bring enhver tvivl til ro. Find den nærmeste butik, og oplev den selv.

Find butik