Gå til hovedindhold

Innovativt DUX-design

Løbende udvikling

Vi har dedikeret de seneste 90 år til at forbedre vores senge, og det gør vi fortsat. Ved hjælp af grundig forskning kan vi opnå vores mål i forhold til at konstruere senge, der giver mulighed for dyb søvn og den komfort, der er nødvendig for at regenerere kroppen, mens du sover. For DUX er innovation ikke bare et farveskift. Før vi inkorporerer forbedringer i vores produkter, foretager vi grundig forskning, der giver mulighed for målbare og bevislige opgraderinger.

DYNAMISK STØTTE

Du ligger aldrig helt stille, mens du sover. Derfor har du brug for en dynamisk seng, der kan tilpasse sig alle dine bevægelser om natten. Det revolutionerende DUX-fjedersystem tilpasser sig din krops vægt og form. Det bevæger sig, når du bevæger dig, giver konstant støtte og lader dit blod cirkulere frit, mens dine muskler slapper af.

Unikt design med kontinuerlige spiralfjedre

Fjedre er fleksible nok til at lade dine skuldre og hofter falde ned, men samtidig robuste nok til at støtte din lænd. Pladsen omkring spiralerne giver vores senge mulighed for at ånde og lukke kropsvarme ud af madrassen. Luftgennemstrømningen reducerer lugt og giver ventilation til bekæmpelse af bakterier eller skimmelsvamp. Takket være den ekstra spændstighed i vores design med kontinuerlige spiralfjedre behøver du aldrig at vende din DUX-madras. Fjedrene mister ikke deres fastspænding med tiden. Det er derfor, vores senge er for livet.

Pascal

Støttesystemet, der kan tilpasses

Vi tror på, at hver eneste krop er unik, og at der ikke er noget mere personligt end en seng. Derfor har vi udviklet vores patenterede Pascal-støttesystem, der kan tilpasses, og hvor hver fjeder er omhyggeligt designet til at blive et lille mekanisk vidunder. DUX-senge har udskiftelige kassetter med forskellige fjederspændinger, så du kan tilpasse delene. Målet er at matche din kropsstørrelse og din vægts præcise krav og ændre dem, når du ændrer dig.

DUX' KOMPONENTSTRATEGI

Udskift, forny, renover

Vores komponentstrategi giver dig mulighed for at udskifte delene, opdatere dem eller opgradere. DUX-topmadrassen er ikke fastgjort til sengen. Toppen af madrassen lynes op for at få adgang til Pascal-systemet, og de dobbelte fjederfødder fungerer uafhængigt af hinanden. Eftersom vi designer vores senge til at holde hele livet, giver vi dig mulighed for at renovere dem, når de bliver slidt. Vi vil også gerne have, at du får adgang til innovative løsninger gennem årene for at forbedre din oplevelse hver dag.

GENNEMPRØVET TEKNOLOGI

Vi forfiner, forbedrer og fornyr løbende vores signaturteknologi. Indtil videre har det nøjagtige system af indbyrdes forbundne stålfjedre med stor trækstyrke allerede bevist sit værd. Vores udvikling virker, og vi har historien til at bevise det.

Hold rygsøjlen lige

DUX-sengen tilpasser din rygsøjle for at lindre rygsmerter og fordele din vægt jævnt. Vores mål er at lade dig hvile i den rigtige stilling. Det er kun muligt, når din krop er understøttet i hele sin længde.