Gå til hovedindhold

Tilpas din side af sengen

Pascal-støttesystem, der kan tilpasses

Vi anerkender forskellene mellem mennesker, der deler den samme seng. Derfor giver vores Pascal-system med udskiftelige fjederkassetter dig mulighed for at tilpasse din side af sengen individuelt. Vores mål er at sikre optimal støtte og komfort uden at gå på kompromis.

Alle kroppe er unikke

Kassetterne er designet til at passe til kropstyper og kropsdele, så de ikke kun tilpasser sig forskellen i vægt og højde, men også i skulderbredde, hoftetæthed og muskulatur. Selvom du måske har brug for fastere sengestøtte under din lænd, kan din partner have brug for mere fleksibilitet for at opnå korrekt justering af rygsøjlen.

Sådan fungerer det

Det øverste lag af DUX-sengen med Pascal kan lynes af, så der er seks udskiftelige fjederkassetter, tre til hver side. Du kan arrangere kassetterne ud fra din kropsstørrelse, form og behov.

TRIN 1

Fjern topmadrassen

TRIN 2

Lyn toppen af sengen op

TRIN 3

Vælg den rigtige tæthed: blød, medium eller fast

TRIN 4

Nyd din side af sengen

Tre støttezoner

Ben, hofter og skuldre har brug for forskellige typer støtte. DUX-sengen har adskilte støttezoner, så du får mere komfort i hele kroppen. Kassetten til skuldrene reducerer trykpunkter, der kan hæmme cirkulationen. Kassetten til støtte af hoften hjælper med at holde din rygsøjle lige, bevægelig og afslappet, mens kassetten til støtte af benene hæver dine ben en smule for at tilpasse din rygsøjle og bevare cirkulationen til dine fødder.

De geniale fjedre

Udformningen af fjedrene og den specifikke ståltype, der anvendes til fremstillingen, er frugten af mange års forskning og testning. Hver fjeder er kalibreret til at give en præcis grad af løft for at modvirke et forudbestemt vægtniveau.

Pascal: manden og målet

Vi har opkaldt vores patenterede kassettesystem efter den franske fysiker og matematiker Blaise Pascal. En "pascal" er en international måleenhed for tryk — i vores tilfælde en måleenhed for det præcise tryk, som hver fjeder kræver for at understøtte en hvilende krop af en bestemt størrelse, form og vægt.

Tag kontrol over dit helbred

DUX er mere end bare en seng. Den er en vej til velvære. Uanset om du lider af rygsmerter eller har urolige nætter, hvor du prøver at finde dig til rette, giver DUX High-Performance Sleep Systems dig mulighed for at få den hvile og lindring, du har brug for.

Mærk forskellen

Der er ingen bedre måde at opleve DUX-sengen på, end at prøve den i virkeligheden. Bring enhver tvivl til ro. Find den nærmeste butik, og oplev den selv.

Find butik

Relateret