Gå til hovedindhold

En sund ryg

Vi har din ryg

Du har indflydelse på dine rygsmerter. Valget af den rigtige seng giver dig lindring og kan ændre dine dage fuldstændigt. Med DUX får du dyb, trykfri hvile, der er god for din rygsøjle.

Hold rygsøjlen lige

Når du sover om natten, får din ryg ikke nødvendigvis den hvile, den har brug for. Hvis der ikke er den rette støtte, kan det medføre spændinger. Derfor designer vi vores produkter, så de justerer din rygsøjle gennem dynamisk støtte. Forestil dig, at du sover i en seng, der tilpasser sig din form og dine kropsbevægelser. Hvordan påvirker det dig? Naturlig stilling, afslappede muskler, færre smerter, bedre blodgennemstrømning og mulighed for at restituere kroppen helt om natten. Med DUX-sengen får du det hele.

Korrekt sovestilling

Søvn på siden er den bedste stilling, og her er grunden. Det er den eneste stilling, der gør det muligt for rygsøjlen at rette sig ud. Der er også meget lidt tryk på rygsøjlen, når du ligger på siden. Hvis du sover i fosterstilling, aflaster du din lænd endnu mere.

Dr. Jason Gordon, rygspecialist med tyve års erfaring

Lindring af rygsmerter

Skræddersyet til dine behov

Pascal-støttesystemet, der kan tilpasses

Vi tror på, at der ikke er nogen one-size-fits-all, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov. Medmindre du og din partner har samme form, størrelse og vægt, har I brug for en seng, der tager højde for jeres naturlige forskelle.

Vores Pascal-system med udskiftelige fjederkassetter giver dig mulighed for at tilpasse din side af sengen, så du får optimal støtte og komfort. I en DUX-seng bør man aldrig gå på kompromis med komforten.

Læs mere

Lændestøtte

Uanset om det er et permanent problem eller en midlertidig tilstand som f.eks. en sportsskade eller graviditet, kan du have brug for ekstra lændestøtte, når du sover. DUX 8008-modellen er den perfekte løsning til dine behov, da den har et aftageligt håndsving.

DUX 8008 med lændestøtte

Forskellige senge til forskellige behov

Fra det unikke system af indbyrdes forbundne fjedre til Pascal-systemet, der kan tilpasses, samt justerbar lændestøtte – i alle vores modeller bruger vi kun materialer af allerhøjeste kvalitet, der er valgt på grund af deres egenskaber og evne til at gøre det til den sidste luksusmadras, du nogensinde behøver at købe. Forkæl dig selv, og find din ideelle luksusseng i dag, så du kan sove bedre.

Find din sengemodel

en sund ryg

Myten om den hårde seng

Historisk set var madrasser lavet af et materiale, der blev trykket sammen, hvilket resulterede i nedsynkning i midten. Denne hængekøjelignende stilling gav folk ondt i ryggen, så en fast seng virkede dengang som den bedste løsning.

Fra et videnskabeligt synspunkt bør din seng hverken være for fast eller for blød. For at vurdere en madras skal du undersøge, hvordan den støtter din rygsøjle. Når dine muskler kan slappe helt af, har din rygsøjle den korrekte justering. Først da er du på rette vej mod optimal komfort og en sund rygsøjle.

Læs mere

Madrassen er vigtig

Sådan kan din seng hjælpe mod rygsmerter

Ifølge medicinsk forskning oplever over 80 % af alle mennesker rygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Musklerne arbejder for at beskytte rygsøjlen i løbet af dagen. De fortjener en pause om natten. Der er mange typer af rygsmerter og heldigvis forskellige løsninger på hver af dem. Uanset om du lider af smerter i lænden, den midterste eller øvre del af ryggen eller nakken, findes der en pude, seng eller madras til at lindre dem.

Siden 1926 har vores ingeniører studeret rygsmerter og søvnvaner for at skabe det ideelle miljø til lindring af nakke- og rygsmerter. Når du har lært lidt mere om rygsmerter, kan du begynde at lede efter den perfekte, skræddersyede DUX-løsning til dig selv.