Gå til hovedindhold

Søvnvidenskab

Din dybe søvn er vores mål

Vi tager søvn alvorligt. Vi studerer den. Vi måler den. Vi undersøger alle dens aspekter. DUX High-Performance Sleep Systems er resultatet af mere end 90 års forskning og udvikling. Vores produkter har et enestående niveau af ergonomisk støtte, der hjælper dig med at få en betydeligt bedre søvnkvalitet.

Sov bedre, præstér bedre

Hvorfor sover du bedre i DUX-sengen? Når kroppen synker tilstrækkeligt langt ned i madrassen til at undertrykke bevægelse, sender hjernen et signal, der er kraftigt nok til at få dig ud af den dybe søvn. For at undgå det har du brug for en madras til dyb søvn, der dynamisk tilpasser sig efter din krops bevægelser. Den revolutionerende søvnvidenskabelige DUX-madras tilpasser sig kroppens vægt og form. Den bevæger sig, når du bevæger dig. Den former sig efter dine konturer og giver aktiv støtte. At få kvalitetssøvn med DUX betyder forbedret koncentration og beslutningstagning samt opbremsning af aldringsprocesserne.

Undersøgelsen fra Karolinska Institutet

I den uafhængige søvnundersøgelse, der blev udført af det svenske Karolinska Institutet, blev søvnmønstrene målt. Forskerne studerede personer, der sov på forskellige springmadrasser, ved hjælp af et EEG til registrering af den elektriske aktivitet i hjernebarken. Undersøgelsen viste, at DUX-brugere ikke kun nåede den dybe søvnfase hurtigere, men også blev i den længere.

Hvorfor er dyb søvn så vigtig?

Forskning viser, at søvn er en meget aktiv tilstand. Vi skifter stilling i løbet af natten, hvilket opretholder et godt blodomløb. Kroppen frigiver vigtige hormoner under søvnen. Immunforsvaret genstartes, og hjernen er i gang med en række vigtige oprydningsfunktioner. Det er det eneste søvnstadie, hvor kroppen kan reparere og regenerere væv, opbygge knogler og muskler og samtidig styrke immunforsvaret.

Lindring af rygsmerter

Du har indflydelse på dine rygsmerter. Valget af den rigtige seng giver dig lindring og kan ændre dine dage fuldstændigt.

Sengen, der ånder

Pladsen omkring spiralerne giver vores senge mulighed for at ånde og lukke kropsvarme ud af madrassen. Luftgennemstrømningen reducerer lugt og giver ventilation til bekæmpelse af bakterier eller skimmelsvamp.

Pascal-støttesystemet, der kan tilpasses

Vi anerkender forskellene mellem mennesker, der deler den samme seng. Derfor giver vores Pascal-system med udskiftelige fjederkassetter dig mulighed for at tilpasse din side af sengen individuelt.

Mærk forskellen

Der er ingen bedre måde at opleve DUX-sengen på, end at prøve den i virkeligheden. Bring enhver tvivl til ro. Find den nærmeste butik, og oplev den selv.

Find butik

Relateret