Gå til hovedindhold

Den bedste pude til nakkesmerter

Der er ingen grund til at lede efter den bedste pude mod nakkesmerter: Det er DUXIANA, der laver den. Vores søvneksperter er en konstant drivkraft for innovation inden for søvnteknologi, tekniske løsninger på almindelige problemer og søvnproblemer. Vi lægger den samme dedikation og kvalitet i alle vores produkter, lige fra DUX-sengen og tilbehøret til vore fine linned og dun – DUX-puderne er ingen undtagelse.

De fleste voksne oplever nakkesmerter på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det er et ubehageligt problem, der kan forårsages eller forværres ved at sove på dårlige puder.

Derfor har vi skabt Xleep-puden – en kreativ kombination af mikrofjederteknologi omgivet af velkendte, luksuriøse dun. Kernen af aktive mikrofjedre sikrer, at nakke og hoved følger rygsøjlen, mens det affjedrende yderlag af dun giver en behagelig nattesøvn. Denne innovative kerne af mikrofjedre hjælper også Xleep-puden med at bevare sin form og smidighed år efter år.

En god sovestilling er afgørende for, at ømme og overbelastede muskler kan slappe af og restituere om natten. En del af en god sovestilling er at holde rygsøjlen korrekt justeret, hvilket selvfølgelig også omfatter nakken. Halshvirvlerne – de syv øverste ryghvirvler i rygsøjlen – fortjener den samme opmærksomhed, som du giver lænden og den midterste del af ryggen. En god pude hjælper dig med at opnå den bedste sovestilling og bevare en behagelig stilling hele natten, uanset hvordan du bevæger dig, når du sover.

Allergikere behøver ikke at frygte Xleep-pudens dunlag: det kan tages af og vaskes. Xleep-puden har også en aftagelig nakkerulle, der kan give ekstra støtte, når du har mest brug for det. Efter en lang dag, hvor du har siddet og set på en computer eller rejst i en trang bil eller et flysæde, kan nakkerullen give fast støtte til trætte nakkemuskler. Og hvis du ikke bor på et hotel med DUX-senge, kan du i det mindste tage komforten med dig hjemmefra ved at pakke din Xleep ned. Vores komponentsystem hjælper dig med at tilpasse din søvnoplevelse: Selv dem, der ikke lider af nakkesmerter, vil nyde godt af Xleep-pudens unikke design og behagelige former.

Find en butik i nærheden, hvor du selv kan opleve Xleep-puden. Du finder også andre dunpuder, dyner, sengegavle og selvfølgelig DUX-senge. Vores eksperter bruger opfindsomhed og omhu i vores design for at finde løsninger på søvnproblemer og hjælpe med at holde rygsøjlen sund. Når du overvejer, hvilken pude, der er bedst til nakkesmerter, skal du huske at spørge, hvad vores senge kan gøre for at lindre og lette alle typer rygsmerter.

Relateret

Se flere produkter

Mærk forskellen

Der er ingen bedre måde at opleve DUX-sengen på, end at prøve den i virkeligheden. Bring enhver tvivl til ro. Find den nærmeste butik, og oplev den selv.

Find butik