Gå til hovedindhold

Mød den sidste seng, du nogensinde har brug for: DUX Sustainable Comfort

Forbedring af sengenes komfort, ydeevne og levetid har været DUX’ drivkraft, siden virksomheden blev grundlagt for næsten hundrede siden. Den nyeste generation af den legendariske DUX-seng fortsætter denne rejse. Med et komponentbaseret søvnsystem til uovertruffen tilpasning og helt naturlige materialer er den designet til at holde hele livet – og endnu længere.

"Vores forbedrede komponentdesign giver den enkelte en personlig søvnoplevelse, der både prioriterer vedkommendes egen trivsel og planetens sundhed," siger Henrik Ljung, CEO for DUX & DUXIANA. "Vi har kaldt denne nye kollektion 'Sustainable Comfort' (bæredygtig komfort) af en grund, og vi lover, at den vil leve op til dette navn i enhver henseende."

Nytænkning i hvert eneste sting

Sustainable Comfort er resultatet af tre års forskning og udvikling, hvor DUX omhyggeligt har gennemgået og analyseret alle de materialer, der anvendes i eksisterende senge. Selvom DUX altid har benyttet sig af ansvarlig produktion med omhyggeligt indkøbte, holdbare ressourcer, tager den nye sengekollektion dette et skridt videre - ved at fjerne alle unødvendige, syntetiske materialer.

Sengerammerne er som hidtil fremstillet af langsomtvoksende svensk fyrretræ med fjedre af ansvarligt udvundet kvalitetsstål. Den vigtigste forskel ligger i materialerne. Til de nye komponenter har DUX valgt at bruge naturfibre: 100 % uld, 100 % bomuld og 100 % hør. Derudover er latexlaget blevet opgraderet til en blanding, der indeholder 90 % naturlatex.

"De nye materialer forbedrer ikke kun miljøaftrykket for hver eneste DUX-seng," tilføjer Ljung. "De giver også en bedre søvnoplevelse. Naturlatex støtter hele kroppens kontur under søvnen, mens den 100 % bomuld med højt trådantal giver uovertruffen blødhed. 100 % naturlige materialer i hele sengen giver også bedre temperaturkontrol, så du får en mere behagelig nattesøvn."

TopCorner_SustainableComfort_DUX_6000x4000.jpg

Verdens mest tilpasningsvenlige seng

DUX udvikler sengeteknologier for at give hvile af højeste kvalitet med fokus på korrekt holdning og forbedret, dybere søvn. Nøglen til dette er den sovendes mulighed for at tilpasse sin side af sengen, så den passer bedst muligt til kroppens unikke behov.

Sengene i Sustainable Comfort-kollektionen har et søvnsystem baseret på tre separate, udskiftelige komponenter. Dette innovative design giver større fleksibilitet til at justere sengen for at give det bedst mulige komfortniveau - og for at opretholde denne komfort i endnu længere tid.

De tre komponenter i Sustainable Comfort

  • Pascal-støttesystem: DUX’ patenterede system med udskiftelige kassetter giver optimal støtte til ben, hofter og skuldre.
  • DUX-topmadrasser: er integreret for at give optimal komfort og er ikke fastgjort til sengen for at give mest mulig personlig fleksibilitet.
  • Det indvendige komfortlag: En nyligt opgraderet komponent fremstillet af naturlatex og naturuld, som yderligere øger muligheden for komforttilpasning.

SustainableComfort-BedInRoom_HiRes.jpg

"Det komponentbaserede system gør det muligt løbende at opdatere komforten i din DUX-seng," forklarer Ljung. "Det er altid muligt at opgradere en komponent eller udskifte den, hvis ændrede livsomstændigheder kræver en anden type støtte. I bund og grund kan du forlænge levetiden på din seng uendeligt, hvilket betyder, at det meget vel kan være den sidste seng, du nogensinde køber!"

Sengens holdbarhed kan også ses i det nye farvevalg til kollektionen. Kombinationen af skandinavisk lys sandfarve og varm havre er både klassisk og moderne og giver et tidløst udtryk, der passer til enhver smag inden for design. Selvom ejeren beslutter at ommøblere eller renovere, vil Sustainable Comfort-sengen forbedre soveværelsets æstetik i mange år fremover.

6006_SustainableComfort_DUXIANA_2000x1500px.jpg

Baner vejen for nye muligheder inden for søvn

En håndværksmæssig tilgang med førsteklasses materialer har altid været kernen i DUX’ produkter. Sustainable Comfort-kollektionen bygger videre på denne arv. Den er resultatet af mere end 90 års innovation og gennemprøvede sengeteknologier - herunder det unikke system bestående af kontinuerlige spiralfjedre, der giver mulighed for dynamisk støtte under søvnen.

"For os er Sustainable Comfort et nyt eksempel på DUX’ stolte svenske rødder, der afspejler vores engagement i kvalitet og miljøansvar," siger Ljung. "DUX betyder 'leder', og det er præcis det, vi er. Med disse senge sætter vi igen nye standarder: Både når det drejer sig om søvnkomfort, der kan tilpasses, og også for mere bæredygtige soveprodukter, der holder længere."

Sustainable Comfort-kollektionen vil være tilgængelig i udvalgte butikker fra juli 2024.