Gå til hovedindhold

DUXIANA

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver politikkerne for DUX International AB, Norra Vallgatan 76, Malmö 211 22, Sverige, e-mail: hello@dux.se, telefon: +46 40 626 99 10 om indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores websted ("tjenesten"). Ved at tilgå eller bruge tjenesten giver du dit samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke giver dit samtykke hertil, skal du ikke tilgå eller bruge tjenesten.

Vi kan til enhver tid ændre denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede politik om beskyttelse af personlige oplysninger på tjenesten. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt gennemgår denne side. 

Dine rettigheder

Afhængigt af gældende lovgivning kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine personoplysninger eller modtage en kopi af dine personoplysninger, begrænse eller gøre indsigelse mod aktiv behandling af dine oplysninger, bede os om at dele (portere) dine personoplysninger til en anden enhed, trække ethvert samtykke tilbage, du har givet os til at behandle dine oplysninger, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på hello@dux.se. Vi besvarer din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Bemærk, at hvis du ikke giver os tilladelse til at indsamle eller behandle de nødvendige personlige oplysninger eller tilbagekalder samtykket til at behandle dem til de påkrævede formål, vil du muligvis ikke kunne få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev indsamlet til.

Sikkerhed

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil træffe rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger, som vi har i vores varetægt. Men på grund af iboende risici kan vi ikke garantere absolut sikkerhed, og derfor kan vi ikke garantere sikkerheden af nogen oplysninger, du sender til os, og du gør dette på egen risiko.

Klage-/databeskyttelsesansvarlig

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, som vi har i vores varetægt, kan du sende en e-mail til vores klageansvarlige (Grievance Officer) via Dux International AB, Norra Vallgatan 76, e-mail: hello@dux.se. Vi vil behandle din henvendelse i overensstemmelse med gældende lovgivning.