Gå til hovedindhold

Duxiana

Tilgængelighedserklæring

Duxiana har forpligtet sig til digital tilgængelighed og til at overholde gældende kommunikationskrav i henhold til Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, Level A og AA, samt til Americans with Disabilities Act (ADA) og andre gældende bestemmelser.

For at opnå dette har vi indgået et partnerskab med eSSENTIAL Accessibility for at administrere vores tilgængelighedsordning og føre tilsyn med kontrollen af den. Deres tilgængelighedsordning evaluerer løbende vores digitale produkter i overensstemmelse med bedste praksis, og de understøttes af et mangfoldigt team af eksperter i tilgængelighed, bl.a. brugere af hjælpeteknologier. Platformen går desuden ud over minimumskravene til compliance ved at stille en CX-hjælpeteknologiapplikation til rådighed for kunder, der har problemer med at skrive, gestikulere, flytte en mus eller læse. Applikationen kan downloades gratis, og den indeholder værktøjer som erstatning for mus og tastatur, stemmegenkendelse, taleaktivering, håndfri/berøringsfri navigation og meget mere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du støder på adgangsbegrænsninger på vores digitale sider. Kontakt vores kundeservice på hello@dux.se.