Gå til hovedindhold

Velkommen til komfort

Design med DUX

Partner med DUX

DUX har udviklet og produceret kvalitetsmadrasser, siden virksomheden blev grundlagt i 1926, og har i mange år samarbejdet med indretningsarkitekter, arkitekter og entreprenører. I årenes løb er mange af vores tidløse produkter blevet til i samarbejde med designere som Bruno Mathsson, Claesson Koivisto Rune og Norm Architects.

Vores tætteste forbindelser er til vores partnere, teams og enkeltpersoner, der repræsenterer vores brand og giver professionelle anbefalinger til slutbrugeren, forbrugeren. Vi er altid på udkig efter at udvide vores kundeportefølje med indretningskonsulenter, arkitekter og entreprenører, der kan styrke vores brand og glæde deres kunder.

DUX’ ambassadørprogram

Vi tilbyder et DUX-ambassadørprogram, der byder på fordele for indretningsarkitekter, arkitekter, konsulenter og entreprenører, som hjælper med at fremme kendskabet til mærket og salget af DUX og DUXIANA.

Disse fordele omfatter professionelle rabatter eller provisioner på DUX-produkter, personlig produktassistance og brug af vores globale netværk af butikker, herunder vores konsultationsrum til kundemøder.

Vi kan også levere undervisning til dig, dit team eller den organisation, du arbejder sammen med, for at sikre, at du ved alt, hvad du har brug for at vide om vores produkter og fordelene ved at arbejde med, og anvende, DUX-produkter.

Ansøg om at blive DUX-ambassadør

Vores samarbejde med førende designere

Som familievirksomhed i fjerde generation har vi den fordel, at vi hurtigt kan bevæge os fra det første koncept til den endelige levering. Det er en af grundene til, at førende designere gerne vil samarbejde med os. I dag samarbejder vi med en ny generation, der kendetegner sig ved en enestående, moderne indflydelse. Vi fortsætter vores rejse med den ene fod i fortiden og den anden i fremtiden.

Læs mere om vores designere her

Læs mere her

Vores onlinebrochure

Interesseret i at høre mere? Klik nedenfor for at se vores onlinebrochure, "Velkommen til DUX".

Gå til onlinebrochure

Kontakt os

Vil du gerne drøfte et samarbejde med DUX? Tøv ikke med at kontakte os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.