Gå til hovedindhold

DUX-designere

Vi har en lang tradition for at samarbejde med dygtige designere

Vores samarbejde med førende designere

Som familievirksomhed i fjerde generation har vi den fordel, at vi hurtigt kan bevæge os fra det første koncept til den endelige levering. Det er en af grundene til, at førende designere gerne vil samarbejde med os. I 1960'erne skabte Bruno Mathsson nogle af DUX’ elskede klassikere. Stolene Jetson, Pernilla og Karin er tidløse favoritter i svenske hjem.

I dag samarbejder vi med en ny generation af enestående, moderne stjerner. Tag et kig på Claesson Koivisto Rune-kollektionen. Vi har også ladet Norm Architects of Denmark dykke ned i vores rige arkiv. Med udgangspunkt i 1950'er-ikonet Domus har de designet to omarbejdede stole, en helt ny skammel og et spritnyt sidebord. Vi fortsætter vores rejse med den ene fod i fortiden og den anden i fremtiden.

Lær vores designere at kende

Download

DUX’ møbelhistorier

For os har bæredygtighed førsteprioritet. Vi kræver indsigt og transparens hele vejen. DUX er kompromisløs, hvad angår håndværk og brug af de allerbedste materialer, med stor vægt på bæredygtighed og miljøet. I dag samarbejder vi med en ny generation af enestående, moderne stjerner.

DUX’ møbelhistorier i PDF-format