Gå til hovedindhold

I det yderste af Skærgården, på et af Sveriges mest vindblæste, golde og udsatte steder, blev Pater Noster – fyrtårnets konge – bygget. Dette topmoderne mesterværk gav håb og guidede søfolk sikkert forbi i mere end et århundrede. Ved siden af byggede fyrmestrene og deres familier deres hjem, et lille samfund på en ø, der altid var blevet opfattet som ubeboelig. I mere end hundrede år levede de herude på de vilkår, som øen og havet dikterede.

Nu er dørene til fyrmesterens hjem igen blevet åbnet og nyfortolket for offentligheden. Et sted for søfarende fra nær og fjern, for naturelskere og lystfiskere, for dem, der søger ro eller godt selskab. Her, hvor lyset er lysere, og vinden er vildere, havet mere salt og fisk og skaldyr endnu friskere.

"Hos Pater Noster er vi stolte af at kunne tilbyde en unik kvalitetsoplevelse. Vores partnerskab med DUX gør, at vi kan tilbyde netop dette: Vores DUX-senge giver vores gæster (og os selv, tilføjer Mirja) komfort og søvn på et helt enestående niveau. Sengen/madrassen i ét stykke er perfekt til os, et minimalistisk skandinavisk design, der giver hvile og "genopladning" til krop og travle hoveder på et niveau, der nærmest kun kan matches af den betagende ro på denne isolerede ø."

Mirja Lilja Hagsjö, administrerende direktør, Pater Noster

Pater Noster Hotel

Hamneskär

47151 Hamneskär

Sverige

Tlf.
+46 73 324 77 04
Email
Websted
www.paternoster.se