Gå til hovedindhold

Qingpu District, Shanghai, Kina

Ahn Luh Zhujiajiao

Dette resort ligger i byen Zhujiajiao i Qingpu-distriktet i Shanghai, som har en rig historie. Ahn Luh Zhujiao ligger kun 50 km fra centrum af Shanghai, men er en portal til en helt anden æra.

Resortet, der er bygget op omkring et 600 år gammelt restaureret domhus, historisk kendt som "Wu Feng Lou" fra Ming-dynastiet, kan prale af bygningskunst, uanset hvor man vender og drejer sig.

Old Qing Dynasty Theater, der ligger på resortets område, er et fantastisk sted at reflektere over den kinesiske tradition og kultur. Ahn Luh Zhujiajiao har villaer med gårdspladser og private haver, der er udformet omhyggeligt med det formål at forene tradition og modernitet. Flere af villaerne er udstyret med deres egne opvarmede, udendørs swimmingpools.

Hotellet tilbyder også faciliteter som kinesiske/asiatiske restauranter, en tapasbar i kinesisk stil, et bibliotek, en cigarbar, et tai-chi-rum, behandling med traditionel kinesisk medicin, Ahn Luh Spa, en søjleløs balsal, bestyrelseslokaler samt udendørs og indendørs swimmingpools.

Ahn Luh Zhujiajiao

505 Zhuhu Road, ZHujiajiao Town

Qingpu District, Shanghai

Kina

Tlf.
+8613501666778
Email
Websted
www.ahnluh.com

DUX over hele verden

Verdens mest prestigefyldte hoteller vælger DUX

Se flere hotelpartnere