Gå til hovedindhold

Stockholm, Sverige

Nobis Hotel Stockholm

Nutidens luksus handler ikke om bling, pral eller overflod i traditionel forstand. Moderne luksus er af en mere raffineret og kompleks kvalitet: privilegiet ved at nyde vor tid omgivet af størst mulig komfort, lethed, ynde og effektivitet med et minimum af gener, uanset personlige smag og professionelle krav.

Nobis Hotel er med sin beliggenhed i to historiske bygninger fra slutningen af det 19. århundrede på Norrmalmstorg midt i Stockholm et selvstændigt hotel med 201 værelser, der tilbyder alle bekvemmeligheder og en service, som enhver forretningsrejsende eller gæst overhovedet kunne ønske sig, og i et miljø præget af afslappet elegance. Vores mission er at give vores gæster den allerbedste kvalitet ned til mindste detalje — og derudover lidt ekstra. Vi kan godt lide at tænke på, at intet på vores hotel er standard eller rutine, men altid har det ekstra, der giver vores gæster en god oplevelse.

Nobis Hotel er indrettet af det verdenskendte svenske stjernearkitektstudie Claesson Koivisto Rune med henblik på optimal funktion, skønhed, komfort og atmosfære i en stil af moderne og smuk, men samtidig tidløs og klassisk, varig elegance – hovedsageligt holdt i naturmaterialer af overlegen kvalitet, der er diskret inspireret af farverne, stemningerne og funktionerne i den svenske kongelige hovedstad.

Nobis Hotel er medlem af Design Hotels™.

Stockholms nye centrum

Nobis Hotel ligger i hjertet af Stockholm med de bedste restauranter, butikker, museer, seværdigheder, attraktioner og natklubber, som vores by kan tilbyde, inden for kort afstand.

I vores store offentlige område på mere end 800 kvadratmeter ligger blandt andet vores elegante italienske restaurant, Caina, vores rummelige lounge — som vi kalder Stockholms nye dagligstue — en større eftermiddags- og aftenbar, The Gold Bar, og en mindre bistro, der serverer frisklavede brasserieretter og drikkevarer.

Disse offentlige områder udgør en indbydende og spændende bymidte og et dynamisk omdrejningspunkt — ikke kun for vores gæster, men også for alle stockholmere. Når du bor på Nobis Hotel, befinder du dig på alle måder i centrum af Stockholm.

Nobis Hotel Stockholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Stockholm

Sverige

Tlf.
+4686141000
Email
Websted
www.nobishotel.se

DUX over hele verden

Verdens mest prestigefyldte hoteller vælger DUX

Se flere hotelpartnere