Gå til hovedindhold

DUX-SAMARBEJDE

BLIV PARTNER MED DUX

VI SKABER FANTASTISKE SAMARBEJDER MED VORES PARTNERE

Hos DUX er vi altid på udkig efter at opbygge relationer til nye forretningspartnere. Vores samarbejdspartnere er både forhandlere, hoteller, indretningsarkitekter samt andre aktører i succesrige partnersamarbejder som Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide og mange flere.

Vi har rådgivet nogle af verdens mest prestigefyldte hoteller om betydningen af en god nattesøvn. Vi ønsker at opbygge relationer til nye forretningspartnere såsom hoteller, forhandlere og indretningsarkitekter samt sprede budskabet om innovative DUX-løsninger gennem vores samarbejde med medierne.

Design med DUX

Vi har en lang tradition for at samarbejde med indretningsarkitekter, arkitekter og entreprenører. Vores tætteste forbindelser er til vores partnere, teams og enkeltpersoner, der repræsenterer vores brand og giver professionelle anbefalinger til slutbrugeren, forbrugeren.

Vi er altid på udkig efter at udvide vores kundeportefølje med indretningskonsulenter, arkitekter og entreprenører, der kan styrke vores brand og glæde deres kunder.

Læs mere her

Samarbejde med

førende designere

Som familievirksomhed i fjerde generation har vi den fordel, at vi hurtigt kan bevæge os fra det første koncept til den endelige levering. Det er en af grundene til, at førende designere gerne vil samarbejde med os. I dag samarbejder vi med en ny generation, der kendetegner sig ved en enestående, moderne indflydelse.

Mere om vores designsamarbejder

DUX er Sveriges fineste møbelbrand nogensinde og nyder godt af en international anerkendelse, der ellers kun er forbeholdt en håndfuld af de bedste italienske brands

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO OG OLA RUNE

Bliv vores partner

Kontakt os

Ønsker du at drøfte en mulighed for partnerskab? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer dig hurtigst muligt.