Gå til hovedindhold

DUX Design Pop Up 2022

Kom og mød os

I år deltager vi i flere spændende designmesser i Milano, København, Helsinki og Paris. Kom og mød os, mærk kvalitetsmaterialerne i alle produkterne, og bliv inspireret!

event-image-milano.png

6.-12. juni

Brera Design Disctrict

Hvor kunst, mode og design skaber en unik atmosfære. Brera Design District er et projekt skabt og organiseret af Studiolabo. Det blev grundlagt i 2009 som et markedsføringsprojekt for området og blev kort efter en internationalt anerkendt begivenhed. I dag består Brera Design District-universet af to events: Brera Design Week og Brera Design Days, en konsulentplatform: Brera Location og Brera Design Apartment showroom. Mød os i H+O-lejlighedsgalleriet, hvor vi er gået sammen med andre brands og kreative udviklere om en multisensorisk lejlighedsinstallation.

Åbningstider:
Tirsdag d. 7. juni – søndag den 12. juni: 10-20
Onsdag d. 8. juni: 10-17

Via Solferino 11
3. sal
20121 Milano

Besøg Brera Design Districts websted

event-image-copenhagen.jpg

15.-17. juni

3daysofdesign

3daysofdesign er en festival, hvor designelskere mødes, netværker og oplever design i det smukke, pulserende København. Festivalen finder sted i Københavns showrooms, butikker, gader, værksteder og baggårde. Et voksende fællesskab af designelskere, der hylder kreativiteten sammen. Besøg os på vores udstilling Living icons by Bruno Mathsson by DUX.

Åbningstider: 10-17

Galerie Mikael Andersen
Bredgade 63
1260 København

Besøg 3daysofdesigns websted

event-image-helsinki.png

24.-25. august

Design Helsinki

Med sin voksende globale rækkevidde for arkitekter, indretningsarkitekter, forhandlere, brands og meget mere præsenterer Design Helsinki førende finske og internationale brands inden for boligindretning gennem en række showroomevents, udstillinger og installationer rundt omkring i byen. Design Helsinki, der finder sted d. 24.-25. august, sætter fokus på skandinavisk design og visionen for og engagementet i bæredygtighed inden for arkitektur- og designbranchen. Kom og mød os i DUXIANA-showroomet.

Showroomets åbningstider: 11-18

DUXIANA
Fabriksgatan 24
00140 Helsingfors

Besøg Design Helsinkis websted

event-image-paris.jpg

8.-17. september

Paris Design Week

I 10 tætpakkede dage kan design- og branchefolk inspireres af spændende udstillinger og events i Paris. Paris Design Week strækker sig over to weekender, så alle besøgende får mulighed for at besøge så mange af de 200 udstillere som muligt. Dage fyldt med møder, cocktailparties, åbent hus-arrangementer, workshops, private rundvisninger og rundbordsdiskussioner. Kom og mød os på det svenske institut, et lille stykke af Sverige i hjertet af Paris. 

Åbningstider: -

Institut Suédois
11 Rue Payenne
F-75003 Paris

Besøg Paris Design Weeks websted