Gå til hovedindhold

Hvad er en materialesport?

Materialesport er et udtryk for sportsgrene, hvor kvaliteten af udstyret kan spille en rolle for præstationen. Jo bedre udstyr, desto bedre præstation. På samme måde spiller sengens kvalitet en stor rolle for din søvn – jo bedre materiale, konstruktion og design, desto bedre søvn.

Det var ikke bedre før

Hvis du allerede ejer en DUX, ved du, at fire generationers komfortudvikling har udmøntet sig i et fantastisk produkt.

Lige siden DUX blev grundlagt i 1926, har passionen været at give dig den perfekte søvnoplevelse. En række banebrydende innovationer er blevet lanceret i årenes løb – DUX sengespiral, DUX topmadras og Pascal zoneinddeling for blot at nævne nogle.

Vores produkter er udviklet ud fra en sjælden kombination af tradition og innovation, teknisk håndværk og evidensbaseret videnskab. Madrasserne og sengene er de mest avancerede på markedet. Vores produktudvikling stræber hele tiden efter den ultimative oplevelse uden at gå på kompromis med traditionen. Den unikke DUX-følelse.

Vi tror ikke, at det var bedre før, men vi stræber efter at blive bedre hele tiden.

Materialer og komfort går hånd i hånd

Hvis du allerede ejer en DUX, ved du, at vores madrasser får dig til at sove bedre. Da dagsformen påvirkes af nattesøvnen, spiller valget af den rigtige madras en stor rolle for dit personlige velbefindende.

Dagens høje tempo stiller krav til restitution, både mentalt og kropsligt. Vi bestræber os på at give optimal komfort gennem ægte håndværk med det rigtige materialevalg og en ergonomi baseret på videnskab, for dybere søvn og bedre livskvalitet.

Sengen er din batterioplader

Hvis du allerede ejer en DUX, ved du, at bedre søvn giver dig mere energi om dagen. Kroppen har godt 37 milliarder celler, som lagrer energi. Præcis hvor meget de lagrer, afhænger af, hvor effektivt du oplader batterierne. Opladningen afhænger af, hvor effektivt du sover. Jo bedre du sover, desto mere energi lagres der. Omvendt bliver cellernes opladning dårligere, når du sover for lidt, for uroligt eller for ubehageligt.

Alle vores madrasser stræber efter at optimere søvnens kvalitet. Sengespiraler, zoner og materialer arbejder sammen for at lade dig slippe taget om krop, tanker og følelser og sove dybt. Det giver en effektiv opladning af dit kropsbatteri, som giver dig mere energi om dagen. Stræb efter en højere oplevelse af komfort med os.

Sådan høster du god søvn

Hvis du allerede ejer en DUX, kan du det med at så og høste.

Det meste her i livet handler om årsag og virkning. For at få et rigtig godt resultat skal du tænke rigtigt fra starten. Nogle gange er man heldig, men i længden skal du træffe bevidste beslutninger for at opnå, hvad du ønsker.

Robert Louis Stevenson brugte udtrykket: Bedøm ikke hver dag på din høst, men på de frø, du har sået. Hos DUX kan vi udvikle det til: Bedøm dagens resultat på nattens søvn.

For bonden er jordbundens kvalitet helt afgørende for resultatet af høsten. På samme måde er sengens kvalitet afgørende for dit restitutionsniveau, for hvad du "høster" i løbet af dagen.

En seng designet til dit liv. DUX-madrassens konstruktion med forbundne sengespiraler tilpasser sig kroppens vægt og form. Du får en mere jævn aflastning, hvilket gør, at du bevæger dig mindre i søvnen. De gange, du rent faktisk bevæger dig, støtter vores spiraler din vægtbevægelse. Du behøver mindre kraft. Er du på udkig efter unik ergonomi, vælger du en madras med vores Pascalsystem som tilvalg. Så kan du skabe individuelle hårdhedszoner efter netop dine behov med optimal støtte til hofter, ryg og skuldre.

At investere i en DUX er at lægge fundamentet for god høst på det personlige plan. Det kan være karriere, relationer eller glæde i livet.

Gravitationen og det dynamiske spiralsystem til dig

Hvis du allerede ejer en DUX, ved du, at det skal være let at slappe af. En DUX-seng med vores sengespiraler giver dig vægt og lethed på samme tid.

Tyngden står jordens gravitation for. Letheden får du med vores unikke spiralsystem. I fire generationer har vi udviklet vores senge for dynamisk at fordele din vægt på dyb søvn og restitution. Hvis du ønsker et ergonomisk design, der passer til netop din krop, bør du investere i en madras med vores unikke Pascalsystem med justerbare komfortzoner.

En DUX er designet til at give dig mulighed for at slappe af. Når du vænner dig til at sove i netop din DUX, vil du også udvikle din evne til at falde i søvn mere effektivt.

En seng, der omfavner dig og støtter kropsvægten, samtidig med at den giver dig en følelse af lethed, skaber de bedste forudsætninger for ægte komfort, er en seng, der kun kan skabes med mange års ekspertise og nøje udvalgte materialer. Det er en seng, der hedder DUX.

En visuel fortælling

Materialeport

Download en visuel fortælling (ENG)