Gå til hovedindhold

Møbler

Domus Wood

En flot håndlavet lænestol til dit hyggehjørne eller som en central del af din indretning.

Domus Wood

En klassisk lænestol, der passer ind i en moderne, personlig eller professionel indretning.

Domus wood olieret eg tosca M476/24 chestnut
Domus wood olieret eg tosca M476/24 chestnut
Domus wood eg tosca
Domus wood eg tosca
Domus wood eg tosca
Domus wood eg tosca
Domus wood eg tosca

Funktioner

  • Fås i stof eller læder
  • Stel i voksolieret eg med flettede stropper i lærred
  • Hynder fyldt med koldskum

Beskrivelse

Domus Wood-stolen har et stel af massivt egetræ behandlet med voksolie. Hynderne fås i læder eller stof og hviler på trælameller. Hynderne er lavet af koldhærdet skum for at give langvarig komfort og ydeevne. Stolen har lamelryg i træ og ingen armlæn. Stolens beskedne størrelse gør den nem at placere i ethvert rum. Stolen har også både matchende skammel og bord, som sælges separat. Domus-stolen fik nyt liv i 2020 af Norm Architects som en del af DUX Domus-kollektionen. Den fik igen plads i sortimentet, efter DUX og Norm Architects gennemgik arkivet med gamle klassikere under et tidligere samarbejdsprojekt. Domus-kollektionen består af Domus Wood-stolen i træ med tilhørende taburet, Domus Steel-stolen i stål og Domus-bordet.

Dimensioner

Lænestole

Tilpas

Polstringen på DUX' lænestole fås i et udvalg af DUX-stoffer og -læder, og der anvendes kun materialer af høj kvalitet i forskellige prisklasser. DUX udvælger stof og læder baseret på kvalitet, holdbarhed, modstandsdygtighed over for pilling og slid, lysægthed og bæredygtighed.

Find en butik

Flere lænestole

The Norm Architects team and the Domus steel easy chair

Moderne design

Norm Architects

Vores samarbejde med Norm Architects startede under Stockholm Fashion Week 2019. Ved at hente inspiration fra traditioner og normer og den konstante forandring inden for arkitektur og æstetik formår de at afbalancere moderne design med tidløshed.

Læs mere

Flere møbler