Gå til hovedindhold

DUX optages på Stellar List of 2022 Forbes Travel Guide Brand Officials

Af Penelope Smith | Evins Group

New York, NY – 9. maj 2022 – DUX er blevet udnævnt som Brand Official af Forbes Travel Guide ("FTG"), skaberne af det originale femstjernede klassificeringssystem. Som Official Bed Company bliver DUXIANA en del af en imponerende liste over FTG Brand Officials, der alle er håndplukkede pga. deres fremragende kvalitet inden for deres sektor.

Forbes Travel Guide er kendt for sin prestigefyldte årlige uddeling af stjerner til hoteller, restauranter og spabade over hele verden. Guiden har den samme velovervejede tilgang til hver enkelt Brand Official, hvilket sikrer, at brandet er i overensstemmelse med dens høje standarder og komplementerer dens stjerneklassificerede ejendomme til fuldkommenhed. Brand Official-programmet forbinder disse stjerneklassificerede ejendomme med enestående brands, som er lige så dedikerede til at betjene deres kvalitetsbevidste kunder.

DUX, den verdenskendte svenske madrasproducent, der har designet senge med henblik på velvære siden 1926, fremstiller madrasser, der er beregnet til at holde hele livet, med design, der kan udskiftes, opgraderes og fornys for at sikre, at færre senge ender på lossepladsen. Den legendariske svenske livsstilsvirksomhed fremstiller fortsat ikoniske svenske møbler foruden de mest avancerede senge, som ofte findes på de fineste femstjernede hoteller rundt om i verden.

"DUX er en fantastisk tilføjelse til Brand Officials 2022-kollektionen, som er nøje udvalgt til at give gæsterne de bedste produkter, tjenester og oplevelser," udtaler Hermann Elger, CEO for Forbes Travel Guide. "DUX hæver barren inden for bæredygtige madrasser med fokus på at give erfarne rejsende den luksus, som de er blevet vant til fra de stjerneklassificerede ejendomme."

"Siden 1926 har min familie stræbt efter at levere de mest avancerede senge til markedet for luksusmadrasser og de bedste hoteller i verden, så rejsende ikke går på kompromis med en afslappende nattesøvn," fortæller Henrik Ljung, CEO for DUX. "I takt med at vi fortsat kombinerer søvnvidenskab med kvalitet og komfort, revolutionerer DUX også madrasmarkedet gennem et gennemtænkt, bæredygtigt design. DUX' senge er bygget til at modstå tidens tand og tilbyder fuld personlig tilpasning af støtte og komfort, æstetisk tilpasning og komponentdesign. Vi er stolte over at samarbejde med verdens bedste hoteller og samtidig minimere vores påvirkning af miljøet."

DUX slutter sig til andre luksusbrands i Forbes Travel Guide Brand Officials-programmet, f.eks. Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron og mange flere.

OM DUX
I over 95 år har DUX kombineret videnskab og en miljømæssig mission med håndværk i verdensklasse for at levere nogle af de mest avancerede senge og møbler, der findes. DUX' teknologi er baseret på en omfattende forståelse af søvnteknik, og designet er kendetegnet af rene, moderne linjer. Alle DUX' produkter er fremstillet af førsteklasses materialer ved at benytte det fineste svenske håndværk, ergonomisk forskning og teknik. 

OM FORBES TRAVEL GUIDE
Forbes Travel Guide er det eneste globale klassificeringssystem for luksushoteller, restauranter og spabade. Vores anonyme professionelle inspektører foretager vurderinger på baggrund af op til 900 objektive standarder med vægt på enestående service for at hjælpe kvalitetsbevidste rejsende med at vælge verdens bedste luksusoplevelser. Den eneste måde at opnå en femstjernet, firestjernet eller anbefalet klassificering på er ved at gøre sig fortjent til den via vores uafhængige inspektionsproces. Du kan finde flere oplysninger om Forbes Travel Guide på forbestravelguide.com.

Relateret

VELKOMMEN TIL KOMFORT

DUX’ HOSPITALITY-KOLLEKTION

Over 150 af verdens mest luksuriøse hoteller har sat deres lid til DUX-sengenes høje kvalitet. Se vores Hospitality-kollektion, der giver dine gæster en god nattesøvn med DUX.

Oplev kollektionen Besøg Forbes Travel Guide

HOTELTILBUD

PRØV, OG KØB!

Den bedste måde at mærke DUX-forskellen på er at opleve den natten over. Overnat på vores partners hotel, og få op til £ 500 i rabat, når du køber en DUX-seng. Så enkelt er det!

Hoteltilbud Find et hotel