Gå til hovedindhold

Officiel sengeleverandør

Vi er stolte over at kunne meddele, at DUXIANA er blevet den officielle sengeleverandør til Tottenham Hotspur Football Club. Tottenham Hotspur har besluttet sig for at sætte deres lid til DUX-sengen. De mener nemlig, at vores produkter ikke blot er en seng, men et søvnsystem og et middel til at opnå velvære.

One Hotspur-medlemstilbud

Nyd komforten som en Tottenham Hotspur-spiller
 

15 % rabat til One Hotspur-medlemmer på DUXIANA-kollektionen 

Kontakt os

Et himmelsk match

Det er mødet mellem to ikoniske brands, begge med en rig historie, begge med fokus på sundhed og velvære og dedikeret til bæredygtighed. Vi ser frem til at udrette fantastiske ting sammen gennem et langvarigt samarbejde og på mange andre områder ud over søvn. Men vores primære fokus er naturligvis at spille vores rolle i at hjælpe og forbedre dette fantastiske team.

Tottenham Hotspur

- 139 års historie i den engelske fodboldliga
- Fremme en sund og aktiv livsstil
- Bæredygtighed
- Reduktion af CO2-aftrykket, hvilket omfatter dyrkning af egne grøntsager
- Programmet "Mind, Body og Spurs"


"Vi er glade for at inddrage Duxiana i vores voksende familie af leverandører. Duxiana har en lang tradition for at designe og producere de bedste søvnsystemer, der bidrager til at øge sundhed og velvære. Vi ser frem til at kunne udstyre vores spillerindkvarteringsfacilitet, The Lodge, med deres produkter."

– Fran Jones, Partnerskabsdirektør hos Tottenham Hotspur

Duxiana

- 96 års kvalitet, innovation og håndværk
- Fremme af en sund søvn
- Bæredygtighed
- Komfort
- Reduktion af CO2-aftryk
- Sundhed og trivsel


"Jeg er meget stolt af, at vores brand er blevet udnævnt til officiel sengeleverandør til Tottenham Hotspur Football Club. Da muligheden opstod for at arbejde med så fantastisk et globalt brand, der deler vores fokus på sundhed og velvære gennem søvn, såvel som vores engagement i bæredygtighed, var det en meget nem beslutning at træffe. Nu glæder vi os til at arbejde sammen med klubben og til at spille vores rolle med at hjælpe teamet til en masse succes!"

– Henrik Ljung, CEO hos DUXIANA

Sundhed og velvære hos Tottenham Hotspur

"DUX-sengen er den bedste på markedet, og her hos Tottenham Hotspur søger vi hele tiden at forbedre de faciliteter og produkter, vi tilbyder vores spillere. DUX-sengen er mere end blot en seng°– dens fuldt justerbare system er et afgørende værktøj, der hjælper vores spillere til at opnå optimal restitution, hvor søvn spiller en afgørende rolle. DUX-sengen har yderligere forbedret spillernes evne til at tilpasse sig deres strenge tidsplan, siden den blev introduceret i vores avancerede Lodge-facilitet."

– Geoff Scott, Head of Sports Medicine & Sport Science, Tottenham Hotspur

Opdag, hvorfor søvn er en "material sport"

"Material Sport" er den opfattelse, at kvaliteten af udstyret (materialet, konfigurationen/blandingen af materialer) kan bestemme og afgøre resultatet. Jo bedre udstyrsmaterialet i din sport er, desto bedre vil du præstere. Det samme kan siges om vores senge, hvor materialer, indretning og design kan være afgørende for kvaliteten af din komfort og søvn.

Læs mere her

Søvnvidenskab

Din dybe søvn er vores mål

Vi tager søvn alvorligt. Vi studerer den. Vi måler den. Vi undersøger alle dens aspekter. DUX High-Performance Sleep Systems er resultatet af mere end 90 års forskning og udvikling. Vores produkter har et enestående niveau af ergonomisk støtte, der hjælper dig med at få en betydeligt bedre søvnkvalitet.

Mere om vores søvnvidenskab

Miljømæssig tilgang

Vi vælger ansvarligt

DUX-sengens innovative design består af komponenter, der kan tilpasses. De kan udskiftes, og nogle kan endda opgraderes. Idéen bag det fornybare design er, at DUX-sengen kan være den sidste seng, du nogensinde får brug for. Materialer af højeste kvalitet kombineret med 95 års svensk håndværk har resulteret i en seng, der er skabt til at holde. Kort sagt: Jo længere tid den holder, desto færre senge ender på lossepladsen.

Mere om vores bæredygtighedsarbejde